Beauty & Energy Clinic 

Hälso - och skönhets terapeut

Hijama

Önskar du göra en allmän detox? Har du besvär med smärta, stelhet eller svullnad? Hijama kan hjälpa dig! Hijama har visat sig ha en god effekt på en mängd olika besvär

Hijama är effektiv mot både tillfällig värk och mot mer långvariga tillstånd. Hijama fungerar även som förebyggande mot sjukdomar (detox)

Hijama påverkar personens fysiska och psykiska välmående och har inga biverkningar. Hijama drar blodet till de områden som har problem och ökar på så sätt blodcirkulationen och syretillförseln till det området. Ofta förekommer det blockeringar som gjort att blodet inte kan cirkulera fritt. Detta avhjälps med hijama. Det brukar även finns slaggprodukter som ligger kvar och irriterar i kroppen, mellan musklerna och huden. Det är detta blod man vill avlägsna från kroppen under behandlingen. Har du en allvarlig sjukdom rekommenderar vi alltid att du rådfrågar din läkare huruvida det föreligger några medicinska hinder för en koppningsbehandling.

Under behandlingen rensar vi ut syrefattigt blod som lagras mellan muskeln och huden. Det är alltså dåligt blod som innehåller toxiner och giftämnen som vi rensar ut. Genom att rensa ut det dåliga blodet produceras nya fräscha blodkroppar som stärker hälsan.

Fördelar:

Bättre blodcirkulation

Bättre sömn

Styrka

Energi

Blodflöde

Lättnad

Immunförsvar

Hijama behandlar,

Migrän, obalanserade hormoner, blodfetter, hög blodtryck, muskel och leder värk,

Blodproppar, akne, blodsjukdomar, m.m.