Beauty & Energy Clinic 

Hälso - och skönhets terapeut

Infrarödbehandling


Användningen av infraröd värme filt har visat sig vara en av de mest effektiva och säkra vetenskapliga metoderna för att ge viktminskning och kroppsformning.

Infraröd värme tränger in i huden 6-7 cm, musklerna, benen, vilket resulterar i en djupgående behandling som främjar blodcirkulationen, aktiverar cellerna för snabbare förnyelse och cellernas ämnesomsättning.

Det har god effekt på att minska inflammationer i kroppen, lindra smärta i leder och rygg, skapa bättre blodcirkulation, hjälper med viktminskning m.m.

Dess funktioner omfattar både behandling för hälsa och välbefinnande samt för övervikt, viktminskning med mera. Utan biverkningar på kroppen.

Du kan svettas olika från gång till gång. Infraröd har samma effekt oavsett mängden svett. Svettning avgör inte effekten av behandlingen.Behandlingen tar ca 1 timme

Antal rekommenderade behandlingar för viktminskning 6-10 behandlingar. Minskad smärta efter 1 behandling


Fördelar med denna behandling:

Olika temperaturer ger olika effekter:

för ökad lugnande effekt och muskelavslappning

Fettförbränning och ett komplement till sjukgymnastik

Smärtlindring t.ex. artrit, fibromyalgi eller spänningshuvudvärk.

.Viktminskning och fettminskning. celluliter behandling.

Aktivera cellerna för snabbare förnyelse samt öka cellernas ämnesomsättning. Förbättra kroppens förmåga att ta upp näringsämnen

Tar bort trötthet i kroppen och återskapar energi

Lindrar muskelvärk, nervsmärta, led- och artritsmärtor.

Kan hjälpa till att lindra leversmärta och smärta orsakad av okända orsaker 

Minska inflammation i kroppen

Rensa kroppen från gifter som tungmetaller etc.

Ger välbefinnande och lämnar kroppen fräsch och frisk.

OBS  

behandlingar inriktar sig till kvinnliga kunder


DET HÄR ÄR VIKTIGT!

Innan du kommer se till att dricka mycket vätska även efter behandlingen. Behandlingen rekommenderas inte om du har hög feber, artärsjukdomar, eller öppna sår, inflammationer, diabetes, blodförtunnande mediciner eller att lida av någon slags av hjärtsjukdomar  och kärlsjukdomar, samt gravida,

PRIS 

En behandling........................850 kr 

Klippkort för  5 behandlingar..............3499 kr. 

Klicka på den här texten för att börja redigera. Det här blocket är en baskombination av rubrik och stycke. Välkomna dina besökare eller förklara produkt eller tjänst utan att använda bild. Håll stycket kort och bryt av textområden så att hemsidan blir spännande för besökarna och inte för full av text.