Beauty & Energy Clinic 

Hälso - och skönhets terapeut

Öronljus

Öron ljus är en erkänd behandling. I många kulturer är öronproppar det bästa botemedlet mot öroninfektioner, Candida, svampinfektioner, öronvärk.

Vissa läkare har gått över till att använda öronljus istället för den traditionella öronsköljningen.

Vanlig uppbyggnad av öronvax minskar hörseln hos många. Ytliga svampar, allergier eller ganska enkelt vax, som regelbundet avlägsnas från hörselgången kommer att återställa hörseln, lindra tryck och tryck i örat och i vissa fall lindra andra symtom som inte medvetet är förknippade med örats tillstånd före behandlingen.

Borttagning av överflödigt öronvax resulterar vanligtvis i en omedelbar förbättring av hörseln.

Candida kan vara orsaken till svampinfektioner och allergier, som ofta orsakar klåda i örat. Parasiter kan orsaka många problem om de får växa i örat, "simöron" beror ofta på bakterietillväxt. Plus öronvax som förhindrar att inträngande vatten kommer ut ur örat igen.

Öronsmärta kan orsakas av att slem trycks in i örat från Eustachian-röret.

Öronljus kommer, som ofta, att minska trycket och därmed lindra smärta.

De fuktiga varma förhållandena i örat är ansvariga för den snabba tillväxten av många organismer, om t.ex. Överskott av öronvax som blockerar örat kan lätt bygga upp ett tryck från olika organismer.

Det är så det fungerar:

Konens inre spiral tvingar röken att transporteras in i hörselgången. Detta gör att hörselgången värms upp och därmed lossnar vax och andra ämnen. När öronljuset värms upp skapar det ett sug i hörselgången med hjälp av ett vakuum. Luft sugs upp från Eustachian-röret in i innerörat, genom det porösa membranet och ut i ytterörat. Värmen och vakuumet drar vaxet och annat material från örat in i basen av öronljuset. När ljuset brinner ner kommer du att höra mycket knarr och stickningar i örat, det är själva processen som är igång.

Värmen som genereras under processen känns lugnande och avslappnande.

Öronljus är lämplig att förbygga

Kroniska infektioner, bihåleinflammation; bihåleinflammation, underkäksinflammation, ont i halsen, öroninflammation, förkylning, influensa, andningsproblem, eksem, dålig hörsel, öronproppar, oväsen i huvudet, yrsel och tryck i örat vid flygresor

Den är inte behandlad med öronbelysning för perforerad trumhinna, implanterad dräneringsslang, öroninfektioner, feber, hudsjukdomar i öronen och hörselgången t.ex. eksem och svampinfektioner.

Vi undersöker alltid öronen först för att säkerställa att kundens hälsa är god.

Vi hänvisar till din egen läkare för vidare behandling.

Enkel behandling, 30 -45 min

399 kr.

Klippkort med 5 behandlingar

1300 kr.